Schimbarea pe care or vedem în aceste măsuri în mai puțin de doi ani este cu adevărat reschedule “, spune Preeti Malani, M.D., professor of U-M Medical School care addressing arei are pregătire în geriatrie șioase infection.


Schimbarea pe care or vedem în aceste măsuri în mai puțin de doi ani este cu adevărat reschedule “, spune Preeti Malani, M.D., professor of U-M Medical School care addressing arei are pregătire în geriatrie șioase infection.

Reducerea readmisiilor poate afecta în mod involuntary patient minorities și defavorizați. Acești pacienți nu numi ca prezintă un ris mai mare de readmisie, give pot avea și a ris mai mare de a walls. “

Dr. Gulshan Sharma, principal author, director al Diviziei of îngrijiri pulmonary critic Somnului Medicine

Echipa de cercetare to analyse date of the 4,587,542 benefit Medicare pentru servicii cu BPOC care aveau 65 de ani sau mai mult. Study period in 2006 pană în 2017 acoperă create HRRP și introduce BPOC în program. Give them au arătat că, în timp ce program expires rat from readmisie to spitalului de 30 de zile, crește, de asemenea, în mod semnificativ, rata de mortalitate după 30 de zile de RIS standardized în întreaga țară.

“Dacă trebuie să facă față pentru a suplimenta pentru confirmarea confirmării de acum patru ani pentru identificarea factorului îngrijire care contribuie la creterea mortală, observa pacientul cu BPOC în Programul Medicilorisia a Center Medica Medica read.”

Sursa: Referință jurnal:

Puebla Neira, D.A., coli colab. (2020) Program de reducere a readmisiunilor, mortalitate și readmisii pentru boli pulmonare obstructive cronice. American Journal of Repiratory and Critical Care Medicine. .

„Https://www.news-medical.net/news/20200904/Multi-level-surgical-technique-gives-new-hope-to-sleep-apnea-patients.aspx”,”200″,”OK”, ” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 4 septembrie 2020

A process to the unei intervenții metalici simple, give efficient, to condus experții australieni să or promote ca or opțiune pentru specialități din întreaga lume pentru gestionarea cazurilor difile de apnee obstructivă în somn (OSA).

După sau evaluare riguroasă a intervențieiirurgicale, s-au arătat the patient will be excellent when apnee în somn caren u could uses treatment continuu al căilor respiratorii cu preseune pozitivă continuă (CPAP), patient ii obținând amelioraui ?? generală de sănătate îmbunătățită. potrivit unui nou report în Jurnalul Asociației Medicale Americane (JAMA).

Aproximativ 1 milion de persoane vor folosi această estimare la nivel global OSA, în principal CPAP cu toleranță limitată în zona îngrijire. If it approves of 30% din clues Câ OS OS a fost găsit a fi boală sursă din cauza problemelor cauzate de îngustarea minoră a căilor respiratorii.

Tehnicăirurgicală pe mai multe niveluri care combinație nouă versiune aerurgi palatului cu procedură a limbilor cu risc pentru a crea o cală respiratorie eficientă datorită sau să reducă substanțială a numărului de chiar dineați friți. După îndepărtarea amigdalelor, palatul this repoziționat și limba tătă pentru a deschide căile respiratorii ai to reduce obstruction.

Professor Emerit at the Universității Flinders, Doug McEvoy, spune că operațiunea oferă promisiuni milioane de oameni din întreaga lume care suferă de apnee obstructivă în somn, the use of the same CPAP sau can be adapter to a non-similar device.

“Acest studiu this rezultatul unor ample cercetări anterior privind surgery treatment to the apneei of somn și Oferta or nouă speranță persoanelor care, fără treatment, ar continue să fie în fiecare zi somnolență și depresie-avresie-depresuie avisie- päulenă “, spune lecturer McEvoy. Principal author at the Universitatea din Wollongong, lecturer Stuart MacKay, care va oferi mai finte detailing des studiul clinic Surgical the congresul online online Societăți Respiratorii europeni din 7 septembrie casti într-AMAM caiii prescis tratamentul CPAP nu îl utilizează în mod constant.

Povești Connect

“This interesting form is sometimes attested by mul dormi paienți dormind mai bine cu frățitul redus și cu un ri mai redus pentru sănătate după această intervențieirurgicală”, by Professor MacKay.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/

Lucrarea, „Effectulirurgiei căilor aeriene superioare multe niveluri și managementului medical asupra indica apnee-hypopnee ori a somnolenței în timpul zilei raportate de la pacienții la care cineva cu apnee clinic. 4 clinică moderică.

Puncte cheie

  • The study at the fost recruitți din șase center clinic din trei state australiene (SA, NSW și WA) participates, ui were predominant barbați supraponderali cu OSA severă care nu puteau uses in mod satisfactor treatmentmente medical standard.
  • Between cele 102 persoane din studiu, 51 au fost distribuite aleatoriu from the OSA prima operație, celelalte 51 is continues cu mai bun treatment medical posibilitate.
  • După șase luni, cei care au primit interveneirurgicală au avut o scădere de aproximativ 60% la obstrec obstrări obstrucționale gâtului noaptea, comparative cu 20% scăderea pentru a participa îngrijirea îngrijirii ămasăi triadamentealmasealmasealmasealmas ealmas ăi triadamentealmasealmasealmasealmas ealmas ă
  • Un total de teapteirurgi au efectuat o intervenție chirurgicală, de exemplu, multe niveluri în cele șase centre clinice folosind tehnici pioneer în Australia de către regretatul Dr. Sam Robinson și mai departe rafinate și standardizate pentru procesul de către Professor Simon Carney MacKart Professor Stuart.
  • Process for the creator of regretatul Professor Nick Antic, specialist în respiratie și somn la Universitatea Flinders și SA Health, care a condus studiul pană la moartea sa în 2016.

Proiectul a fost finanțat de guvernul australian NHMRC, Universitatea Flinders și Fundația Repat.

Sursă: “https://www.news-medical.net/news/20200910/Women-with-a-history-of-sleep-apnea-may-have-higher-spine-fracture-risk.aspx”,”200 “,” BINE “,” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 10 septembrie 2020

Dovezile emergent suggest că apneea obstructivă în somn (OSA) poate negative effects healthătatea oaselor. Puteți afla mai multe despre această publicitate în Journal of Bone and Mineral Research indici indication care că este istoria OSA a ful cumulată cu un nivel mai ridicat de fractură a coloanei vertebrale sau vertebrale.

Use of informaii din studiul de sănătate to the assistailor medicali, investigatorii au examinat date referitor the 55,264 of femei fără antecedent of fracturi Osoase. OSA to support auto-raportat the 1.3% din participări în 2002 ai a crescut the 3.3% Până în 2012. Între 2002 și 2014, au avut loc 461 of fracturi vertebrale și 921 de fracturi de șold.

Femeile with antecedent of OSA au avut a risk of 2 ori mai mare de vertebrală fracture în report with cele fără antecedent of OSA, with cea mai puternică associated with observată pentru OSA associată with somnolența diurnă. Observația noastră inițială asociată istoricul OSA șold’s fracture risk.

Studiul nostru Oferta dovezi important the level of population dog apnea obstructivă în somn poate avea a negative impact asupra sănătății ouase, beware this deosebit of relevantă pentru dezvoltarea fracturilor vertebrale. Având în see că am used în studiul nostru diagnostic clinic auto-raportate de apnee în somn și fracturi, studiile viitoare ar putea uses date more in depth karakterize pentru a înțelege mai bine mecanism care leagă apneea de somă de sănătaia sauea. “

Tianyi Huang, ScD, autor principal, Brigham and Women’s Hospital

Sursa: Referință jurnal:

Huang, T. și colab. (2020) Apnee obstructivă în somn și risc de fractură incidentă vertebrală și de șold la femei. Journal of Bone and Mineral Research. .

„Http://www.news-medical.net/news/20200914/Measuring-brainwaves-produced-during-REM-sleep-can-predict-patients-response-to-treatment-from-depression.aspx”,”200 “,” BINE “,” Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 14 septembrie 2020

Oamenii de autiință au descoperit că măsoară undelor cerebrale produse în timpul somnului REM poate pre dacă un pacient va răspunde la tartamentul depresiei.

Acest lucru permite sane patient to be treatment, give sane continue tartamentul inefficientului (depresiv) săptămâni timp, fără să știe rezultate.

În termeni reali, trebuie că patienții, Adesea în adâncul disperării, ar putea să nu aibă nevoie pentru aștepta săptămâni pentru a vedea dacă terapia lor funcționează înainte de înscris. “

Dr. Thorsten Mikoteit, șef de studiu, Colegiul European de Neuropsihofarmacologie

Acesta va profita de această prezentare de Congresul ECNP. Approximately 7% dintre adulți suferă depresie (cunoscută și sub denumirea de MDD, tulbicare de depresie majoră) într-one year. This or povară imensă pentru sănătate, it costs economii sute de miliarde de euro / dolari în fiecare. Approximately 27 milioane of europeni 17i 17 milioane of americans suferă de MDD în fiecare.

Standard treatment al acestui antidepresiv, cu selective inhibitors normal to recaptării serotoninei (SSRI), combinat cu Prozac și Fluoxetină.

Cu toate acestea, acestea pot dura săptămâni sau luni pentru a arăta an effect, ceea ce ar trebui să le permită să facă față adâncimii depresiei lor timp de cáteva săptămâni înainte de a avea siasle.

Approximately 50% within the bolnavi nu răspund the initial antidepressant treatment, ceea ce trebuie să fie, după patru săptămâni de treatment inefficient, medicii trebuie să fie schimbate strategie de tattament și trebuie să aștepte din noua răspundurăiăzbundere a răzbundere.

Abilitatea unui de răspuns după sau săptămână a trittamentului unui beneficized from this patient’s pacience depresia tittamentului.

Dr. Thorsten Mikoteit, of the Universitatea din Basel, his asigurat că va efectua a study of control randomizat pentru 37 între cei mai importanți. Toți au fost tratate cu antidepresiv, dați 15 primului distribuție grup de control, nu perioadă de 22 pană la prima dată a psihiatrului Responsabil pentru tartament.

I support you, so you can monitor it in time, reminiscent remnant (din punct de vedere tehnic, access to fost sau masurătoare a cordei teta prefrontală în somnul REM).

Cea mai timpurie vă instruiește să jucați un rol în rolul vedetei în rolul schimbatului gol. Domeniul general de observare sau reduce cu 50% to simptomelor depresiei, plus standardul principal of evaluare depresiei Hamilton.

Medicii au testat patienții încă de la o săptămână după începerea tattamentului, pentru a vedea dacă undele cerebrale indică faptul că această posibilitate este posibilă ca tartament pentru antidepresiv să funcționeze.

Povești Connect

Îngrijirea pacientului cu I accept probability of a treadament from the successor to the training of a different treadament. După 5 săptămâni, his found că 87.5% dintre acești paienți au avut răspuns la răspuns, donating always 20% in the control group.

Thorsten Mikoteit to spus:

„Un studiu pilot hits this, give cu toate hit arată îmbunătățiri destul de semnificative. Am reușit să arătăm că prin prezicerea non-răspunsului the antidepressant am reușit să adaptăm treatment strategy mai mult sau mai puțin imediat: acest lucru ne permite să fie puțin semnificativ medium între în special vital care penny treatment with this treatment.

Trebuie repetat cu a grup mare de pacienți care se bazează pe consecință rezultat. Pacienții trebuie să fie afliled într-o situație în care somnul REM să poată fi monitorizat, a acestui lucru sunt mai mult decât să administreze pilule și așteptarea pentru a vedea ce se întâmplă. This need is only monitored by the main costumer, iar anticiparea compensării este principala posibilitate a tittamentului corect multimai devreme. Lucrăm modalități de eficientizare a acestui lucru.

Ceea ce înseamnă acest lucru că putem trata pacienții cu cel mai mare ris, exemplar cu riscul de sinucidere, mult mai repede decât putem face în prezent. If you confirm dog this lucru to făcut acest lucru eficient, acesta va salva Frii ”.

Comment, to your professor, Catherine Harmer, Universitatea din Oxford și membru al Comitetului Executiv al ECNP

“De cele mai multe ori, pacientul trebuie să aștepteoximativ 4 săptămâni înainte de a-și da seama dacă răspunde la antidepresiv sau nu. An is antidepressant anumit sau nu. This is an extreme process of invalidation of the lung during the treatment difficult results Studiul prezentat de Mikoteit this interesant și to suggestat dog accesible posibilitate this date of a multi-functional tutun repeat himself – squeak iari după sau septămână de tartament – folosind sau mai mult fizișă a răspunsului a. vitor persoana cu depresie “.

Profesorul Harmer nu a fost implicat în această lucrare, this an independent commentary.

Somnul REM this somnul “Mișcarea rapidă a ochilor”. Aceata sau normal per tonnada this used atunci Când this foarte rapid și ridicat. Oamenii tind să vizitez mai mult în timpul somnului REM.

Sursa: „https://www.news-medical.net/news/20200914/New-poll-highlights-feelings-of-loneliness-and- Izolarea-printre-adulții-vârstnici-în timpul-COVID-19.aspx”, „200”, „OK“, „ Revizuitul lui Emily Henderson, B.Sc. 14 septembrie 2020

The appropriateability of the case to evoids locurile agglomerate poate helps adulții în värstă să-și reducăresculcul de COVID-19. I gave the new suggestion care care are un cost și the specială for the salubritate problem.

În luna iunie a acestui an, 56% dintre persoane cu vârsta pest 50 de ani au declarat că uneori sau Adesea s-au simțit izolat de alții – mai mult decât dublu do 27% care s-au simțit așa într-un sample în 2018. Approve jumătate dintre cei chestionați în iunie din anul acesta, from also, a spus că s-au simțit mai mult decât se simțiseră chiar înainte de sosirea pandemiei în informații unite. iarâti s-au simat mai izolați chiar nainte de sosirea pandemiei în United States, iar a dog s-au simți chiar înainte de sosirea pandemiei în Statele Unite, iar un că s-au simțit companie înainte.

Au avut de suferit și social contact, 46% dintre adulții vârstnici reportând în cineva că au interacționat rareori cu prietenii, cartier sau family din afara gospodăriei – făcând acest lucru sau datează pe săptămână cău în că 2018.

Noile descoperiri provinces din prozajul național privind îmbătrânirea sănătoasă, care this realizat pentru Institutul de politici și inovatoare în domeniul sănătății Universității din Michigan;

Sondajul indică și Câteva puncte luminoase. Of example, 46% dintre adulții în värstă cares au spus că au interactac cu oamenii din cartierul lor cel puțin o dată pe săptămână au fost mai puțin predispuși să spună că au experiență form de singurătate. From also, tehnologia a ajutat mulți oameni plague 50 de ani connectects with alții, including cei 59% care au raportat că folosesc rețelele sociale cel puțin or dată pe săptămână și cei 31% care au folosit chat dat video cel pu oin or.

Ți mulți adulți mai în vârstă au spus că s-au angajat în behaviorally sănătoase în pandemic city – including 75% care au spus că sunt în aer liber sau interacționat cu natura și 62% care au spus mișcare au fâmăi să. Aveți grijă dacă sunteți ales pentru mai predispus dacă plecăm dacă aveți un comportament sancționat.

Pentru mai multe informații, vă doriți să accesați site-ul în orice moment, vă rugăm să nu contactați, ca societate, social fog și emotional ale adulților în vârstă. Intersecția singurătăților și sănătății sunt încă nevoie de mult studiu, give chiar și atunci cand adunăm noi dovezi, toți ne putem lua timp pentru a ajunge la vecii, prietenii și rudele mai în vecii atunci. “

John Piette, Ph.D., profesor, ăcoat U-M din Sănătate Publică

“Schimbarea pe care o vedem în aceste măsuri în mai puțin de doi ani este cu adevărat reschedule”, spune Preeti Malani, M.D., professor of U-M Medical School care conducts probejul și are pregătire în geriatrie țări boli infecabile. „Folosirea tehnologiei pentru reducerea decalajului și importanța menținerii unor rutine sănătoase, cum ar fi exerciții fizice, somnul, sa dietă echilibrată și ieșirea afară, before continue, fără ındoială, only important urgency”.


issaad

About issaad

المصطفى اسعد من مواليد مدينة سيدي بنور في 08 يناير 1983 ،رئيس المركز المغاربي للإعلام والديمقراطية إعلامي ومدون مغربي ، خبير في شؤون الإعلام المجتمعي وثقافة الأنترنت وتكنولوجيا المعلومات وأمين مال نقابة الصحافيين المغاربة . حاصل على البكالوريوس بالعلوم القانونية من جامعة القاضي عياض بمراكش والعديد من الدبلومات التخصصية الدولية والوطنية بالإعلام والصحافة . مدرب مختص في الصحافة الالكترونية ،إستراتيجيات المناصرة ، التواصل ، ،الديمقراطية وحقوق الإنسان . هذه المدونة تسعى الى ترسيخ قيم الديمقراطية والتعايش وتخليق الحياة العامة ، بالمغرب العربي وتحلم بالعيش ببلد أكثر عدالة، وأمناً، وإستقلالية.